piątek, 20 lutego 2015

Wysokoproteinowa pasta


Łatwa i szybka w przygotowaniu, smaczna i bogata w białko pasta.
Naukowcy udowodnily, że spożywanie wysokoproteinowych śniadań, syci na dłużej, ogranicza wielkość kolejnych posiłków. Zwiększa kontrolę nad naszym apetytem i zapobiega niepotrzebnemu objadaniu się w ciągu dnia.

Składniki naszej pasty to:
- chudy ser biały
- 2 jajka
- puszka łososia
- sól pieprz, do smaku

Jajka gotujemy na twardo, siekamy, dodajemy ser i rybę. Doprawiamy do smaku i gotowe. W wersji nie fit dodajemy małą łyżkę majonezu. W wersji fit czasem też tylko nikomu nie mówimy, że jest tam majonez ;)

Taka wysokobiałkowa pasta świetna jest na szybkie śniadanie, ale też jako dobry zapychacz po treningu. Powtórzę ponownie nie bójmy się białka!!!
Smacznego!!!








Brak komentarzy:

Prześlij komentarz